Redenen om je aan te melden voor de 20 uren challenge:

  • Je leert een vaardigheid op basis niveau
  • Elke week ondersteuning om de challenge te volbrengen
  • Je krijgt toegang tot de worksheet
  • Je kan gebruik maken van de community
  • Je kan na 20 uur bepalen of je verder gaat
  • Je kan zomaar je passie vinden!

Lees hoe ik de 20 uren challenge heb ervaren

Wanneer was de laatste keer dat jij echt iets nieuws hebt geleerd? Wanneer heb je iets nieuws gestart, even jezelf geprikkeld, of ben je buiten je comfortzone gestapt? In deze challenge ga ik samen met jou de uitdaging aan!

Lees in dit artikel hoe ik de 20 uren challenge hebt ervaren. 

Doen is het nieuwe denken!

Skip van der Lande

Oprichter & Hoofdredacteur

Jezelf verbreden doe je vaak binnen je vakgebied. Juist de 20 uren challenge van Skip to Action triggerde mij om verder te kijken. Ik ben gaan schrijven. Mijzelf 20 uur intensief trainen om de basis op te doen. Het heeft mij een waardevolle nieuwe hobby opgeleverd!
Ivor Muijlwijk

Product Ontwikkelaar, ProInnovate

Geïnspireerd op de TEDx Talk van Josh Kaufman

Deze mensen gingen je voor!

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌