Krijg weer grip op je bedrijf met business coaching

Stok achter de deur om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen. Voor meer rust en minder gedoe.

Krijg weer grip op je bedrijf met business coaching

Stok achter de deur om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen. Voor meer rust en minder gedoe.

Skip van der Lande in het Skip to Action logo

Business Coaching

Wat houdt business coaching in?

De sessies zijn gericht op het maximale uit je business halen. Met deze bewezen methodiek kun jij sneller je doelen en ambities realiseren. Elke twee weken sparren is niet alleen veel effectiever, maar ook gewoon véél leuker.

Voor wie is het business coaching?

Heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je er nu uithaalt? Zit je vast en ben je toe aan de volgende stap, maar vind je het moeilijk om dat in gang te zetten? Dit is voor ondernemers die hun dromen willen realiseren.

Waarom moet ik nu aan de slag?

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Stel je eens voor waar je over een half jaar kunt staan als je nu besluit te starten. Dit is hét moment omdat er nu tijd voor is. Het is nodig op te staan. Het is nodig dat je zegt: ik kies voor mezelf en ik ga voor meer rust en minder gedoe. Daarnaast profiteer je alleen nu van een tijdelijke introductie korting.

Oké, en hoe ziet dat er praktisch uit?

Tweewekelijks plannen we een online-meeting of sessie op kantoor in. De investering hiervoor is 150 euro per sessie. De structuur, doelen en afspraken notuleren we in jouw persoonlijke groei document.

*Genoemde prijzen zijn exl. BTW.

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft.
Het betekent dat je weigert op te geven.

Wat anderen over Skip zeggen

Google 5 sterren rating
Voordat ik met Skip in zee ging, twijfelde ik of ik het nodig had. Tot die tijd had ik altijd mijn eigen problemen opgelost en ik zag daarom niet in waarom ik er nu iemand bij nodig had. Tot ik merkte dat ik angst ontwikkelde als het ging over de toekomst van mijn bedrijf. Er gebeurde veel in mijn bedrijf, ik richtte me op (te) veel dingen en ik was daardoor totaal het overzicht kwijt. Samen met Skip hebben we dit als een ui, schil voor schil afgepeld tot we bij de kern kwamen. Daarna ontstond er een helder beeld en was het opeens logisch waar de focus moest liggen.
 
Het resultaat hiervan was dat ik meer rust kreeg, opeens wist ik weer waar ik naartoe werkte en wat wel en vooral ook, wat niet belangrijk was. Ofwel, ik ben mezelf beter gaan begrijpen in de rol als ondernemer. Ik zou daarom de coaching van Skip aanbevelen aan ondernemers die ambitie hebben en graag handige handvatten willen om de gestelde doelen te behalen.
 
Wat nog meer leuk is om te vertellen, is dat ik door Skip hele simpele dingen geleerd zoals het maken van een realistische weekplanning, het nut van een Weekly review, focus aanbrengen. Ook heeft hij genoeg boeken of podcasts die verdieping bieden voor een onderwerp waar je interesse ligt.
Dorien Beijk

Eigenaar, Loofy's

In het begin vroeg ik me heel erg af of ik wel goed genoeg was om dit allemaal te doen, ondernemen. Hoe kon ik de klanten vinden die ik wilde vinden? Wat is de beste aanpak om mijn doelen te bereiken, en hoe doe ik dat op een manier die bij mij past? 
 
De coaching is voor mij een goede ‘stok achter de deur’ om actief bezig te blijven met deze dingen en niet weg te duiken in andere dingen. Ik vind het prettig om met iemand te praten die kennis had over mijn vakgebied. De sfeer is altijd informeel, naast de bespreking over zakelijke dingen komen er vaak genoeg andere onderwerpen voorbij. Dit stukje persoonlijke aanpak vind ik heel prettig. 
Door de coaching sessies ben ik me een stuk bewuster geworden van mezelf. De verschillende oefeningen en modellen die we gebruikt hebben zijn er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak dingen veel duidelijker geworden. Bijvoorbeeld wat voor mij persoonlijk en zakelijk belangrijk is en waar ik nog aan moet werken. 
 
Ik zou deze coaching zeker aanraden voor mensen die alleen ondernemen en het daardoor soms moeilijk vinden beslissingen te nemen in hun eentje. Ook voor mensen die gewoon die stok achter de deur nodig hebben is de coaching heel waardevol. Voor mij is het in ieder geval heel goed geweest om deze coaching zo vroeg in mijn carrière als ondernemer te doen. Hierdoor ben ik in het afgelopen jaar veel verder gekomen dan ik in mijn eentje had gekund. Er blijft altijd nog genoeg om aan te werken, maar er zijn ook al veel dingen behaald.
Maaike Jonker

Eigenaar, WICK Digital

Al een behoorlijke tijd was ik plannen aan het maken en had ik tal van ideeën om m’n bedrijf te laten groeien. Iedere keer kwam het er maar niet van, projectje hier, spoedklusje daar je kent het wel.

De lijst met ideeën groeide en groeide maar onderaan de streep veranderde er maar bar weinig. Ik was vooral bezig om als ‘werknemer’ in mijn bedrijf te werken in plaatst van het werken aan mijn bedrijf.

Skip is in deze een geweldig kritisch klankbord, die zo door je bullshit heen prikt. Dankzij Skip heb ik nu weer tijd om ook aan mijn bedrijf te werken en besteed ik die tijd aan ideeën die ook daadwerkelijk een verschil maken op de lange termijn. Ondanks alle Corona malaise heb ik afgelopen kwartaal mijn beste kwartaal ooit gedraaid en is verdere uitbreiding van het team, meer personeel onvermijdelijk.

Ik raad het iedere ambitieuze ZZP’er/ eenpitter die wilt groeien aan om eens met Skip een bakkie of biertje te doen. Gegarandeerd dat je met vernieuwd enthousiasme (en een stok achter de deur) de volgende stap in je bedrijf gaat zetten.

Richard van Denderen

Eigenaar, WPHelpdesk

Wat kan je verwachten met een business coach?

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Stok achter de deur

Je maakt afspraken met jezelf ik hou je alleen aansprakelijk

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Reflectiemomenten

Neem je eigen keuzes onder de loep

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Sparringpartner

Door mijn ervaring komen we sneller tot de kern

Icoon van een hoofd met een tandwiel

100% Investeren in jezelf

Leer jezelf beter kennen om de beste keuze te maken.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Geleerde Lessen

Documenteer wat je geleerd hebt

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Inspiratie

Mijn goudmijn aan informatie voor jou beschikbaar

De kracht van elke dag 1% beter

Klaar om te groeien? bel voor een eerste gratis gesprek!

+31 582 044 001

Of plan een eerste gratis gesprek in!

Niet goed geld terug
Geen vaste contracten

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌