Ben je klaar voor de ultieme gevecht?

Steun dan Skip van der Lande wanneer hij het opneemt tegen zijn tegenstander tijdens Knokken met je Hart.

Dit is je kans om een geweldig doel te helpen en deel uit te maken van iets bijzonders. Niet alleen kun je getuige zijn van het intense gevecht tussen Skip en zijn tegenstander, maar je kunt ook helpen door geld te doneren. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Hartekind – een prachtig goed doel dat kinderen met hartaandoeningen helpt. Knok jij mee?

Extra’s verdienen

Steun Skip van der Lande en Stichting Hartekind door geld te doneren voor zijn strijd tegen zijn tegenstander tijdens Knokken met je Hart. Doneer nu en ontvang speciale beloningen.

Skip to Action Sticker

Een Skip to Action sticker met het logo, af te halen bij Skip zelf.

Half uur "Probleem'n? Poar neem'n!" Coaching-sessie

Kies een probleem, groot of klein, waar je op dit moment last van hebt en bespreek deze samen met Skip in een coaching-sessie. Geen probleem’n? Vraag dan maar even je partner. Vaak weet die wel wat! Hoe en wat precies afstemmen met Skip.

1x Ticket exclusieve sponsoren feest

(Meest gekozen toppertje)

Ongedwongen netwerken met een hapje en drankje? Maar vooral veel gezelligheid? Zorg dat je een ticket krijgt voor het exclusieve sponsoren feest. Het informele samenkomen is zaterdag 6 mei op een prachtige locatie in Leeuwarden inclusief eten en drinken.

Logo tijdens opkomt KMJH

Laat de hele stad weten dat jij achter Skip staat. Naast de knallende opkomst met muziek en vuurwerk ook jouw logo! + Logo op Knokken met je hart zakelijke bokser profielpagina

Personal training met Willy & Skip

De knock-out. De klapper. Een uur lang trainen samen met Willy & Skip.

*Doe je een bijdrage en wil je gebruikmaken van extra’s?

Neem contact op met Skip voor de afhandeling.

Word jij ook sponsor van Skip?

Ondernemers kunnen zakelijk doneren als sponsor en hiervan een factuur ontvangen.

Hét business boxing event van Friesland

Knokken met je Hart is een speciaal evenement voor Friese ondernemers, managers en bestuurders dat hen de ultieme sportbeleving biedt terwijl ze iets goeds doen. Deelnemers trainen onder leiding van professionals en doen, na drie maanden training, mee aan een uniek boksgala dat wordt gehouden in het Aris Leeuwarden. Al het geld dat met dit evenement wordt opgehaald gaat naar Stichting Hartekind. Check de aftermovie van de editie van vorig jaar voor een kijkje in wat dit evenement allemaal inhoudt!

Losse Sta-plaats tickets kopen voor €25 per stuk

Losse tickets zijn te koop via de boksers van Knokken met je Hart

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is een Nederlandse liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de financiering van onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen. Opgericht in 2008 door ouders van kinderen met de aandoening, is het een door het CBF erkende liefdadigheidsinstelling die eraan werkt om ervoor te zorgen dat mensen met aangeboren hartafwijkingen de beste kans hebben op een normaal en gezond leven. De liefdadigheidsinstelling heeft miljoenen euro’s ingezameld om medisch onderzoek en programma’s te financieren die mensen met een aangeboren hartafwijking ondersteunen. Zij blijven streven naar een wereld waarin iedereen die geboren wordt met een aangeboren hartafwijking dezelfde mogelijkheden en kansen heeft als degenen zonder.

Word jij ook sponsor van Skip?

Ondernemers kunnen zakelijk doneren als sponsor en hiervan een factuur ontvangen.

Skip’s trainer Willy Kyakonye

Mijn naam is Willy Kyakonye en ik ben een trotse trainer bij KNOKKEN MET JE HART. Ik begrijp de passie, de pijn en de vastberadenheid die nodig zijn om uit te blinken in de bokssport. Als wees, opgegroeid zonder ouders in Oeganda, weet ik uit de eerste hand hoe belangrijk familie is. Ik werd op school gepest en begon op mijn 11e met boksen als een manier om me te verdedigen.

Sindsdien ben ik gaan strijden en ben ik lid geworden van het nationale team van Oeganda. Ik ben uiteindelijk derde geworden in de Afrika kampioenschappen. Later ben ik getekend voor World Series Boxing. Tegenwoordig ben ik een professionele bokser. Mijn grootste motivatie is niet alleen om een succesvolle bokser te zijn, maar om wereldkampioen te worden. Voor mij is boksen niet zomaar een sport, het is mijn beroep en ik neem het heel serieus.

Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van de reis van de vechters. En om daarnaast ook een goed doel te steunen en kinderen een toekomst te bieden. Dus laten we KNOKKEN MET JE HART en geschiedenis schrijven!

Willy, Trainer bij KNOKKEN MET JE HART.

Skip to Action podcast met Bauke oprichter van KMJH

In deze aflevering van de Skip to Action podcast deelt Bauke Lodewijk het verhaal van Knokken met je Hart. Bauke vertelt hoe de ziekte van zijn zoontje van iets heftigs en zwaars heeft geleid tot iets moois. Knokken met je Hart! Een bijzonder event waar Friese ondernemers, managers en bestuurders in korte tijd de ring in stappen om te boksen voor het goede doel. Het boksgala is in Leeuwarden en al het geld dat wordt binnengehaald gaat naar stichting Hartekind. Vorig jaar was dit wel 50.000 euro!

Word jij ook sponsor van Skip?

Ondernemers kunnen zakelijk doneren als sponsor en hiervan een factuur ontvangen.

“Float like a butterfly, sting like a bee”

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌