Coaching voor twintigers en dertigers die willen groeien

Jouw persoonlijke reisleider voor mentale en fysieke gezondheid.

Krijg weer grip op je bedrijf met business coaching

Stok achter de deur om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen. Voor meer rust en minder gedoe.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

5 sterren beoordeling

Icoon potlood meetlat

Professioneel en gediplomeerd

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Snel een vrijblijvende kennismaking

Wat anderen over Skip zeggen

Google 5 sterren rating

Toen ik bij Skip kwam ondervond ik er dagelijks last van dat IK niet op 1 stond en dit was op veel gebieden te merken. Het stond mijn groei behoorlijk in de weg. Skip heeft mij geholpen om te kijken wat ik hier zelf aan kan veranderen. Daarnaast heb ik met behulp van Skip mijn langetermijnvisie verder uitgewerkt. Dit helpt mij om op het pad te blijven dat ik zelf wil wanden. Bij problemen kijkt hij samen met jou wat jij kan doen en probeert de bal aan jouw voet te houden, want dan kan je het verschil maken. Elke young professional die bezig wil zijn om de winnende goal te kunnen gaan maken heeft baat bij een sessie met Skip!

Lars Veldman

Senior Assistent Accountant RA , Alfa Accountants en Adviseurs

Voordat Skip in onze organisatie kwam was er lichte paniek over de structuur, dagelijkse werkzaamheden en hoe wij de groei moesten managen en welke doelen wij voor onszelf en onze collega’s moesten stellen. Skip heeft ons en vooral mij enorm geholpen om alles op de rit te krijgen en structuur aan te brengen in de chaos. Al vanaf dag 1 na het eerste gesprek was er een enorme vertrouwensbasis en wisten wij dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ik kan alleen maar zeggen wat een geweldige ervaring het is geweest om met Skip te hebben gewerkt en dat het mij en het team enorm veel waardevolle insignes en tools heeft opgeleverd om ons bedrijf weer verder te laten groeien op een gecontroleerde manier.

Super bedankt Skip voor al je hulp.

Niels Hoekstra

Eigenaar, The Bakery Leeuwarden, Fizz & The Tosti Club Leeuwarden

Voordat ik met Skip in zee ging, twijfelde ik of ik het nodig had. Tot die tijd had ik altijd mijn eigen problemen opgelost en ik zag daarom niet in waarom ik er nu iemand bij nodig had. Tot ik merkte dat ik angst ontwikkelde als het ging over de toekomst van mijn bedrijf. Er gebeurde veel in mijn bedrijf, ik richtte me op (te) veel dingen en ik was daardoor totaal het overzicht kwijt. Samen met Skip hebben we dit als een ui, schil voor schil afgepeld tot we bij de kern kwamen. Daarna ontstond er een helder beeld en was het opeens logisch waar de focus moest liggen.
 
Het resultaat hiervan was dat ik meer rust kreeg, opeens wist ik weer waar ik naartoe werkte en wat wel en vooral ook, wat niet belangrijk was. Ofwel, ik ben mezelf beter gaan begrijpen in de rol als ondernemer. Ik zou daarom de coaching van Skip aanbevelen aan ondernemers die ambitie hebben en graag handige handvatten willen om de gestelde doelen te behalen.
 
Wat nog meer leuk is om te vertellen, is dat ik door Skip hele simpele dingen geleerd zoals het maken van een realistische weekplanning, het nut van een Weekly review, focus aanbrengen. Ook heeft hij genoeg boeken of podcasts die verdieping bieden voor een onderwerp waar je interesse ligt.
Dorien Beijk

Eigenaar, Loofy's

In het begin vroeg ik me heel erg af of ik wel goed genoeg was om dit allemaal te doen, ondernemen. Hoe kon ik de klanten vinden die ik wilde vinden? Wat is de beste aanpak om mijn doelen te bereiken, en hoe doe ik dat op een manier die bij mij past? 
 
De coaching is voor mij een goede ‘stok achter de deur’ om actief bezig te blijven met deze dingen en niet weg te duiken in andere dingen. Ik vind het prettig om met iemand te praten die kennis had over mijn vakgebied. De sfeer is altijd informeel, naast de bespreking over zakelijke dingen komen er vaak genoeg andere onderwerpen voorbij. Dit stukje persoonlijke aanpak vind ik heel prettig. 
Door de coaching sessies ben ik me een stuk bewuster geworden van mezelf. De verschillende oefeningen en modellen die we gebruikt hebben zijn er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak dingen veel duidelijker geworden. Bijvoorbeeld wat voor mij persoonlijk en zakelijk belangrijk is en waar ik nog aan moet werken. 
 
Ik zou deze coaching zeker aanraden voor mensen die alleen ondernemen en het daardoor soms moeilijk vinden beslissingen te nemen in hun eentje. Ook voor mensen die gewoon die stok achter de deur nodig hebben is de coaching heel waardevol. Voor mij is het in ieder geval heel goed geweest om deze coaching zo vroeg in mijn carrière als ondernemer te doen. Hierdoor ben ik in het afgelopen jaar veel verder gekomen dan ik in mijn eentje had gekund. Er blijft altijd nog genoeg om aan te werken, maar er zijn ook al veel dingen behaald.
Maaike Jonker

Eigenaar, WICK Digital

Skip van der Lande 

Enthousiasme kenmerkt mijn aanpak in alles wat ik doe, vooral in mijn rol als coach en trainer. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van mijn coachees en ga graag samen op onderzoek uit. Na diverse coachingsopleidingen te hebben gevolgd, ben ik volledig toegewijd aan het vak. Hoewel de gekozen weg soms uitdagingen biedt, blijf ik gefocust op langetermijndenken.

Skip van der Lande in het Skip to Action logo

Wat houdt coaching in?

De sessies zijn gericht op het maximale uit jezelf halen. Met deze bewezen methodiek kun jij sneller je doelen en ambities realiseren. Elke twee weken sparren is niet alleen heel effectief, maar ook gewoon véél leuker.

Voor wie is coaching?

Heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je er nu uithaalt? Zit je vast en ben je toe aan de volgende stap, maar vind je het moeilijk om dat in gang te zetten? Dit is voor twintigers en dertigers die hun dromen willen realiseren.

Waarom moet ik nu aan de slag?

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Stel je eens voor waar je over een half jaar kunt staan als je nu besluit te starten. Dit is hét moment omdat er nu tijd voor is. Het is nodig op te staan. Het is nodig dat je zegt: ik kies voor mezelf en ik ga voor de beste versie van mijzelf!

Oké, en hoe ziet dat er praktisch uit?

Tweewekelijks plannen we een online-meeting of sessie in de praktijk in. De investering hiervoor is 100 euro per sessie. De structuur, doelen en afspraken notuleren we in jouw persoonlijke groei document.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW. voor ondernemers en incl. BTW voor particulieren.

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft.
Het betekent dat je weigert op te geven.

De kracht van elke dag 1% beter

Klaar om te groeien? bel of app voor een eerste gratis gesprek!

+31 582 044 001

Of stuur een mailtje en plan je eerste gesprek in

info@skiptoaction.nl

Tot dan ☕

Niet goed geld terug
Geen vaste contracten

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌