Coaching voor Young Professionals

In concrete, eenvoudige stappen naar de beste versie van jezelf.

Coaching voor Young Professionals

In concrete, eenvoudige stappen naar de beste versie van jezelf.

Kom in Actie!

Ben je niet gelukkig of niet blij in de huidige situatie waarin je zit. Je wilt een verandering, maar je weet niet aan welke knoppen je kan draaien. Je weet dat er meer in zit, maar sta je stil?

Je wil veranderen maar het lukt je niet. Ga voor rust in je kop, geld op de bank en grip op jezelf!

De weg van de meeste weerstand.

Als je de weg kiest met de minste weerstand heb je een moeilijk leven. Als je de weg kiest met de meeste weerstand heb je een makkelijk leven. Daarom stel ik als coach kritische en soms wat oncomfortabele vragen. Alles met als doel jou bewust te maken van je mindset en gedrag. Ergens op het pad van de meeste weerstand vindt de echte groei plaats.

In sessies gaan we naar jouw situatie kijken en krijg je elke sessie huiswerk mee met opdrachten om de stappen te zetten. Daarnaast heb ik mijn kennis en ervaring samengevat in leesvoer zodat jij niet 100 persoonlijk leiderschapsboeken hoeft te lezen(mag wel!)

Het resultaat? De beste versie van jezelf!

 

Kom jij ook in actie?

“Doordat Skip jou aan het roer laat van jouw schip en jullie samen het traject ingaan, geeft dat een warm en vertrouwelijk gevoel.”

Citaat van Eline

Goede luisteraar, positief en betrouwbaar

Zo zou ik mijn coaching traject bij Skip to Action omschrijven;

Ik denk dat iedereen die overweegt om met een coach aan de slag te gaan, het spannend vindt en wellicht wel twijfels heeft of dit de goede keuze is. Ook ik vond het spannend en heb met de gedachte gespeelt ‘’moet ik dit wel gaan doen’’. Door het intake gesprek met Skip was ik meteen van die spanning en twijfels verlost. Doordat Skip jou aan het roer laat van jouw schip en jullie samen het traject ingaan, geeft dat een warm en vertrouwelijk gevoel.

Het contact met Skip gedurende de sessies heb ik als zeer positief ervaren. Mocht je tijdens de coaching dagen door vragen hebben over bijvoorbeeld je huiswerkopdrachten, helpt hij jou graag.

Ik heb tijdens mijn coachtingstraject gewerkt aan mijn mindset en vooral ook de bewustwording daarvan. Dankzij het coaching traject ben ik beter in staat om bewuster te leven en mijn mindset hierop in te spelen. Het traject wat Skip to Action aanbiedt kan ik aan veel mensen aanbevelen. Ben jij een young professional, of net als ik die nog niet precies weet waar je passies en talenten liggen? Dan ben jij bij Skip aan het juiste adres!

Eline Bouknegt

Young professional

Veelgestelde vragen
Wat is een kennismakingsgesprek?
In een kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Ik luister naar je vraagstuk en samen bepalen we wat ik voor jou kan betekenen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en is volledig vrijblijvend en gratis.
Hoeveel tijd investeer ik in coaching naast de coachgesprekken?
Je krijgt je eigen Google Drive map waar ik bestanden in plaats. Dat kan variëren van het invullen van vragenlijsten tot het oefenen met concrete en praktische opdrachten. Ook vind je hier alle aantekeningen terug.
Kan ik bellen of mailen als ik ergens mee zit?
Ja, uiteraard. Een goede vertrouwensband vind ik essentieel. Als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt ben ik er voor je. Bel, app of mail me gerust.
Waar vindt de coaching plaats?
Ik heb een kantoor met trainingsruimte op de Meester P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden. Uiteraard kan ik ook op locatie komen
Is belastingaftrek mogelijk?

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op je functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Heb ik gegarandeerd resultaat?
Ja en nee. Alles valt of staat met de bereidheid om te doen wat je moet doen. Als dat goed zit, dan heb je zeker resultaat.
Wat is het verschil met een psycholoog?
Een coach gaat minder diep in op emotionele problemen dan een psycholoog en laat het verleden meer voor wat het is. Bij coaching wordt vooral toekomstgericht gewerkt. Deze werkwijze biedt handvatten om oplossingsgericht en vooral concreet aan de slag te gaan met je vraagstuk.

Maak kennis met Skip

en ontdek of/hoe ik jou als ondernemerscoach kan helpen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en is volledig vrijblijvend en gratis

11 + 6 =

“Als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in andermans plannen”

Remco Claassen