Coaching voor Young Professionals
In concrete, eenvoudige stappen naar een bedrijf dat voor jou werkt
Coaching voor Young Professionals
In concrete, eenvoudige stappen naar een bedrijf dat voor jou werkt

Neem de leiding!

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je eigen bedrijf? Blijft het werken AAN je bedrijf er een beetje bij en ben je vooral IN je bedrijf aan het werk? Ga voor rust in je kop, geld op de bank en grip op de zaak!

Als zzp’er of freelancer is de kans groot dat je op een gegeven moment een plafond bereikt. Je bent een ondernemer en je wil ondernemen maar weet niet goed hoe je die volgende stap moet zetten.

Of heb je struggles met;

  • Je bedrijf
  • Cash flow
  • Sales of marketing
  • Jezelf of misschien zelfs thuis

Struggles zorgen voor stress. Struggles leiden af. Ik help je afrekenen met struggles en begeleid je naar de volgende stap.

De weg van de meeste weerstand.

Als je de weg kiest met de minste weerstand heb je een moeilijk leven. Als je de weg kiest met de meeste weerstand heb je een makkelijk leven. Daarom stel ik als freelancer coach kritische en soms wat oncomfortabele vragen. Alles met als doel jou uit je comfort zone te halen. Ergens op het pad van de meeste weerstand vindt de echte groei plaats.

Ik start altijd met het opstellen van een persoonlijke visie. Hoe zou jij je leven willen inrichten? Dat is ons uitgangspunt voor het opstellen van een zakelijke visie en vervolgens ook de zakelijke strategie.

Het resultaat? Winnen met je bedrijf, zonder dat je privéleven leven uit balans raakt.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

“Skip denkt goed met je mee en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.”
Citaten van enthousiaste klanten
Ik wilde meer focus aanbrengen in mijn bedrijf. Bijvoorbeeld op welke diensten en doelgroep ik mij meer moest gaan richten. Om uiteindelijk mijn omzet te vergroten.

Skip denkt goed met je mee en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ondanks dat ik best een moeilijke case had kwamen we steeds een stapje verder. Skip werkt graag met modellen en we waren dan ook geregeld met post-its aan het plakken. Dit interactieve werkt fijn en houd je scherp.

Door de coaching heb ik mijn doelen weer helder, de uitvoering blijft een uitdaging maar ga hier zeker mee aan de slag. Ben jij ook een (jonge) ondernemer die tegen dingen aanloopt en graag hierover met iemand wil sparren? Of gecoached wil worden waarbij je ook echt concreet met vragen op papier aan de slag gaat? Dan zou ik het zeker in gesprek gaan met Skip!

Linda Koster

Eigenaar, Linda Koster Vormgeving

Al een behoorlijke tijd was ik plannen aan het maken en had ik tal van ideeën om m’n bedrijf te laten groeien. Iedere keer kwam het er maar niet van, projectje hier, spoedklusje daar je kent het wel.

De lijst met ideeën groeide en groeide maar onderaan de streep veranderde er maar bar weinig. Ik was vooral bezig om als ‘werknemer’ in mijn bedrijf te werken in plaatst van het werken aan mijn bedrijf.

Skip is in deze een geweldig kritisch klankbord, die zo door je bullshit heen prikt. Dankzij Skip heb ik nu weer tijd om ook aan mijn bedrijf te werken en besteed ik die tijd aan ideeën die ook daadwerkelijk een verschil maken op de lange termijn.
Ondanks alle Corona malaise heb ik afgelopen kwartaal mijn beste kwartaal ooit gedraaid en is verdere uitbreiding van het team, meer personeel onvermijdelijk.

Ik raad het iedere ambitieuze ZZP’er/ eenpitter die wilt groeien aan om eens met Skip een bakkie of biertje te doen. Gegarandeerd dat je met vernieuwd enthousiasme (en een stok achter de deur) de volgende stap in je bedrijf gaat zetten.

Richard van Denderen

Eigenaar, WP Helpdesk

Veelgestelde vragen
Wat is een kennismakingsgesprek?
In een kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Ik luister naar je vraagstuk en samen bepalen we wat ik voor jou kan betekenen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en is volledig vrijblijvend en gratis.
Hoeveel tijd investeer ik in coaching naast de coachgesprekken?
Je krijgt je eigen Google Drive map waar ik bestanden in plaats. Dat kan variëren van het invullen van vragenlijsten tot het oefenen met concrete en praktische opdrachten. Ook vind je hier alle aantekeningen terug.
Kan ik bellen of mailen als ik een vraagstuk heb?
Ja, uiteraard. Een goede vertrouwensband vind ik essentieel. Als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt ben ik er voor je. Bel, app of mail me gerust.
Waar vindt de coaching plaats?
Ik heb een kantoor met trainingsruimte op de Meester P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden. Uiteraard kan ik ook op locatie komen
Is er een subsidie mogelijk?
Ja, de voucherregeling MBK Fryslân 2020. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Klik hier voor meer informatie
Heb ik gegarandeerd resultaat?
Ja en nee. Alles valt of staat met de bereidheid om te doen wat je moet doen. Als dat goed zit, dan heb je zeker resultaat.

Maak kennis met Skip

en ontdek of/hoe ik jou als ondernemerscoach kan helpen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en is volledig vrijblijvend en gratis

14 + 4 =

“Als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in andermans plannen”

Remco Claassen