Personal training voor twintigers en dertigers die willen groeien

Jouw persoonlijke reisleider voor mentale en fysieke gezondheid.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

5 sterren beoordeling

Icoon potlood meetlat

Professioneel en gediplomeerd

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Snel een vrijblijvende kennismaking

Wat anderen over Skip zeggen

Google 5 sterren rating

De afgelopen tijd PT van Skip gekregen en dat tilt het sporten wel echt naar een ander niveau. Vooraf leek PT me een beetje overkill voor het type sporter dat ik ben maar de workouts zijn gewoon veel effectiever. In mijn eentje rommel ik maar wat aan en met Skip heb je een plan waardoor je tot resultaten komt. Na iedere training ben ik fysiek gebroken en mentaal ververst. De sportschool gaat nooit mijn ”happy place” worden maar met Skip ram ik er in een uurtje maximale resultaten uit.

Rinze Bos

Subsidiespecialist, ConsultantBos

Toen ik bij Skip kwam ondervond ik er dagelijks last van dat IK niet op 1 stond en dit was op veel gebieden te merken. Het stond mijn groei behoorlijk in de weg. Skip heeft mij geholpen om te kijken wat ik hier zelf aan kan veranderen. Daarnaast heb ik met behulp van Skip mijn langetermijnvisie verder uitgewerkt. Dit helpt mij om op het pad te blijven dat ik zelf wil wanden. Bij problemen kijkt hij samen met jou wat jij kan doen en probeert de bal aan jouw voet te houden, want dan kan je het verschil maken. Elke young professional die bezig wil zijn om de winnende goal te kunnen gaan maken heeft baat bij een sessie met Skip!

Lars Veldman

Senior Assistent Accountant RA, Alfa Accountants en Adviseurs

Voordat Skip in onze organisatie kwam was er lichte paniek over de structuur, dagelijkse werkzaamheden en hoe wij de groei moesten managen en welke doelen wij voor onszelf en onze collega’s moesten stellen. Skip heeft ons en vooral mij enorm geholpen om alles op de rit te krijgen en structuur aan te brengen in de chaos. Al vanaf dag 1 na het eerste gesprek was er een enorme vertrouwensbasis en wisten wij dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ik kan alleen maar zeggen wat een geweldige ervaring het is geweest om met Skip te hebben gewerkt en dat het mij en het team enorm veel waardevolle insignes en tools heeft opgeleverd om ons bedrijf weer verder te laten groeien op een gecontroleerde manier.

Super bedankt Skip voor al je hulp.

Niels Hoekstra

Eigenaar, The Bakery Leeuwarden, Fizz & The Tosti Club Leeuwarden

Skip van der Lande 

Enthousiasme kenmerkt mijn aanpak in alles wat ik doe, vooral in mijn rol als coach en trainer. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van mijn coachees en ga graag samen op onderzoek uit. Na diverse coachingsopleidingen te hebben gevolgd, ben ik volledig toegewijd aan het vak. Hoewel de gekozen weg soms uitdagingen biedt, blijf ik gefocust op langetermijndenken.

Skip van der Lande in het Skip to Action logo

Wat houdt personal training in?

Personal training is een vorm van begeleiding waarbij een gespecialiseerde trainer één-op-één met jou samenwerkt om specifieke sportieve en fitnessdoelen te halen. Altijd een op maat gemaakt trainingsprogramma en voedingsadvies.

Voor wie is personal training?

Heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je er nu uithaalt? Zit je vast en ben je toe aan de volgende stap, maar vind je het moeilijk om dat in gang te zetten? Dit is voor twintigers en dertigers die de beste versie van zichzelf willen worden.

Waarom moet ik nu aan de slag?

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Stel je eens voor waar je over een half jaar kunt staan als je nu besluit te starten. Dit is hét moment omdat er nu tijd voor is. Het is nodig op te staan. Het is nodig dat je zegt: ik kies voor mezelf en ik ga voor een sterk en vitaal lichaam.

Oké, en hoe ziet dat er praktisch uit?

Personal training 60 min – 65
Personal training 30 min – 32,50
Small group 1x per week (max. 4-5 personen) – 65 per maand

Onze small group trainingen focussen zich op krachttraining, afgesloten met een dagelijkse uitdaging, de WOD (workout of the day). Elke sessie begint met een spel of circuit als warming-up, waarna we intensief trainen met barbells en halters. We volgen een maandelijks krachtprogramma, zodat je je vooruitgang bij kunt houden. Alle resultaten worden vastgelegd voor vergelijking.

* Train je met z’n twee, dan kun je de kosten ook delen door twee, wel zo prettig!

Genoemde prijzen zijn excl. BTW. voor ondernemers en incl. BTW voor particulieren.

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft.
Het betekent dat je weigert op te geven.

De kracht van elke dag 1% beter

Klaar om te groeien? bel of app voor een eerste gratis gesprek!

+31 582 044 001

Of stuur een mailtje en plan je eerste gesprek in

info@skiptoaction.nl

Tot dan ☕

Niet goed geld terug
Geen vaste contracten

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌