Professioneel sparringpartner voor Solopreneurs en ZZP’ers

Jouw persoonlijke stok achter de deur om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen. Voor meer rust en minder gedoe. Investeer in jezelf!

Professioneel sparringpartner voor Solopreneurs en ZZP’ers

Jouw persoonlijke stok achter de deur om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen. Voor meer rust en minder gedoe. Investeer in jezelf!

Meer

groei

Meer

energie

Meer

succes

Meer

actie

Wat anderen over Skip zeggen

Google 5 sterren rating

Ivor Muijlwijk – Young Professional

⭐⭐⭐⭐⭐

Skip heeft mij gecoacht in het maken van de volgende stap in mijn carrière. Ik wilde bij iemand kunnen reflecteren en had zeer zeker een stok achter de deur nodig. Wat Skip als de beste kan is me een spiegel voorhouden. Naar mezelf doen luisteren. Wat wil ik en waarom doe ik het niet? Met wekelijks contact heeft Skip me tools gegeven waarmee ik uit eigen kracht kan putten. Skip heeft me de volgende stap doen zetten.

Lars Veldman

⭐⭐⭐⭐⭐

Toen ik bij Skip kwam ondervond ik er dagelijks last van dat IK niet op 1 stond en dit was op veel gebieden te merken. Het stond mijn groei behoorlijk in de weg. Skip heeft mij geholpen om te kijken wat ik hier zelf aan kan veranderen. Daarnaast heb ik met behulp van Skip mijn langetermijnvisie verder uitgewerkt. Dit helpt mij om op het pad te blijven dat ik zelf wil wanden. Bij problemen kijkt hij samen met jou wat jij kan doen en probeert de bal aan jouw voet te houden, want dan kan je het verschil maken. Elke young professional die bezig wil zijn om de winnende goal te kunnen gaan maken heeft baat bij een sessie met Skip!

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft.
Het betekent dat je weigert op te geven.

Wat kan je verwachten met een professioneel sparringpartner?

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Stok achter de deur

Je maakt afspraken met jezelf ik hou je alleen aansprakelijk

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Reflectiemomenten

Neem je eigen keuzes onder de loep

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Sparringpartner

Door mijn ervaring komen we sneller tot de kern

Icoon van een hoofd met een tandwiel

100% Investeren in jezelf

Leer jezelf beter kennen om de beste keuze te maken.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Geleerde Lessen

Documenteer wat je geleerd hebt

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Inspiratie

Mijn goudmijn aan informatie voor jou beschikbaar

Wat anderen over Skip zeggen

Al een behoorlijke tijd was ik plannen aan het maken en had ik tal van ideeën om m’n bedrijf te laten groeien. Iedere keer kwam het er maar niet van, projectje hier, spoedklusje daar je kent het wel.

De lijst met ideeën groeide en groeide maar onderaan de streep veranderde er maar bar weinig. Ik was vooral bezig om als ‘werknemer’ in mijn bedrijf te werken in plaatst van het werken aan mijn bedrijf.

Skip is in deze een geweldig kritisch klankbord, die zo door je bullshit heen prikt. Dankzij Skip heb ik nu weer tijd om ook aan mijn bedrijf te werken en besteed ik die tijd aan ideeën die ook daadwerkelijk een verschil maken op de lange termijn. Ondanks alle Corona malaise heb ik afgelopen kwartaal mijn beste kwartaal ooit gedraaid en is verdere uitbreiding van het team, meer personeel onvermijdelijk.

Ik raad het iedere ambitieuze ZZP’er/ eenpitter die wilt groeien aan om eens met Skip een bakkie of biertje te doen. Gegarandeerd dat je met vernieuwd enthousiasme (en een stok achter de deur) de volgende stap in je bedrijf gaat zetten.

Richard van Denderen

Eigenaar, WPHelpdesk

De kracht van elke dag 1% beter

Nu tijdelijk een introductiekorting; tweede sessie gratis!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Er is maar weinig plek. Het zou zonde zijn als je net achter het net vist

Skip van der Lande in het Skip to Action logo

Professioneel Sparringpartner

Wat houd een persoonlijke sparringpartner in?

De sessies zijn gericht om het maximale uit je business te halen. Met deze bewezen methodiek kun jij sneller je doelen en ambities realiseren. Elke week sparren is niet alleen veel effectiever, maar ook gewoon véél leuker.

Voor wie is het programma?

Heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je er nu uithaalt? Zit je vast en ben je toe aan de volgende stap, maar vind je het moeilijk om dat in gang te zetten? Dit is voor ondernemers die hun dromen willen realiseren./p>

Waarom moet ik nu aan de slag?

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Stel je eens voor waar je over een half jaar kunt staan als je nu besluit te starten. Dit is hét moment omdat er nu tijd voor is. Het is nodig op te staan. Het is nodig dat je zegt: ik kies voor mezelf en ik ga voor meer rust en minder gedoe. Daarnaast profiteer je alleen nu van een tijdelijke introductie korting.

Oké, en hoe ziet dat er praktisch uit?

Tweewekelijks plannen we een online-meeting of meeting op kantoor in van 60 minuten in. De investering hiervoor is 100 euro* per sessie. De structuur, doelen en afspraken notuleren we in jouw persoonlijke groei document.

*Genoemde prijzen zijn voor particulieren inc. BTW en voor ondernemers exl. BTW. 

Klaar om te groeien? Plan een eerste gratis gesprek in!

Niet goed geld terug
Geen vaste contracten

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌