Coaching voor ondernemende young professionals

Blijft het werken AAN je bedrijf bijzaak en ben je vooral IN je bedrijf aan het werk?

Coaching voor ondernemende young professionals

Blijft het werken AAN je bedrijf bijzaak en ben je vooral IN je bedrijf aan het werk?

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Sparringpartner

Altijd iemand om mee te sparren.

Icoon hoofd met doelwit

Doelgericht Aan Het Werk

Je eigen digitale progressie board.

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Stok Achter De Deur

Iemand die je aansprakelijk houdt.

Wat heb je aan doelen als je er niet actief mee aan de slag gaat?

Herken je dit?

Dat je doelen stelt en na een paar weken weer gewoon doorgaat met wat je altijd hebt gedaan…

Of dat je een nieuwe strategie voor het komende jaar uitwerkt en dit plan vervolgens ergens in de kast beland…

Of dat je een nieuwe gewoonte een paar dagen volhoudt en binnen de kortste keren weer hetzelfde doet…

Dit noemen we waanzin. Hetzelfde doen, maar iets anders verwachten.

Verander je jouw aanpak? Dan ga je ook andere resultaten behalen. Heb je iemand die je verantwoordelijk houdt voor je afspraken dan zul je ook de kans vergeten om de doelen te realiseren.

Zelf werk ik met een coach, een accountability buddy en een mentor. Hierdoor word ik steeds weer op koers gehouden door de mensen die ik om mij heen verzameld heb. Dat zorgt ervoor dat ik een ijzersterke focus heb en een enorme groei kan doormaken.

Ben jij een young professional met een onderneming? Dan begeleid ik jou bij het realiseren van een succesvolle business. Geen coole gast uit Bali die quick wins verkoopt, maar een sparringpartner die met de poten in de klei staat.

Iemand die kritische en soms wat oncomfortabele vragen vraagt. Alles met als doel jou uit je comfortzone te halen, zodat jouw lange termijn doelen stap voor stap behaald worden.

“We overschatten vaak wat we op korte termijn kunnen realiseren
en
… onderschatten wat we op de langere termijn realiseren.”

Om te beginnen start ik altijd met het opstellen van een persoonlijke visie. Hoe zou jij je leven willen inrichten? Dat is ons uitgangspunt voor het opstellen van een zakelijke visie en vervolgens ook de zakelijke strategie.

Ik geloof in de kracht van ‘samen’ en wil graag samen met jou aan de slag, om je zowel die kundige coach als die accountability buddy te bieden.

Ben jij erbij?

Skip van der Lande in het Skip to Action logo

Wat anderen over Skip zeggen

Al een behoorlijke tijd was ik plannen aan het maken en had ik tal van ideeën om m’n bedrijf te laten groeien. Iedere keer kwam het er maar niet van, projectje hier, spoedklusje daar je kent het wel.

De lijst met ideeën groeide en groeide maar onderaan de streep veranderde er maar bar weinig. Ik was vooral bezig om als ‘werknemer’ in mijn bedrijf te werken in plaatst van het werken aan mijn bedrijf.

Skip is in deze een geweldig kritisch klankbord, die zo door je bullshit heen prikt. Dankzij Skip heb ik nu weer tijd om ook aan mijn bedrijf te werken en besteed ik die tijd aan ideeën die ook daadwerkelijk een verschil maken op de lange termijn. Ondanks alle Corona malaise heb ik afgelopen kwartaal mijn beste kwartaal ooit gedraaid en is verdere uitbreiding van het team, meer personeel onvermijdelijk.

Ik raad het iedere ambitieuze ZZP’er/ eenpitter die wilt groeien aan om eens met Skip een bakkie of biertje te doen. Gegarandeerd dat je met vernieuwd enthousiasme (en een stok achter de deur) de volgende stap in je bedrijf gaat zetten.

Richard van Denderen

Eigenaar, WPHelpdesk

“Ik kan een vis voor je kopen zodat je vanavond kan eten of ik kan je het leren hoe je een goede visser wordt, zodat je de rest van je leven te eten hebt”

Icoon potlood meetlat

Digitale Omgeving

Met behulp van een online coaching tool overal inzicht in jouw voortgang.

Icoon hoofd met doelwit

Full Focus

Met behulp van zelf opgestelde indicatoren zodat jij altijd de focus hebt op datgene wat het meeste impact maakt.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Tweewekelijks contact

24 keer per jaar 1,5 uur coaching sessie op kantoor in Leeuwarden of online.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Doelen Behalen

Door het formuleren van SMART doelen weet je precies wanneer je succesvol bent.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Millennial Tot Millennial

Een goede band is makkelijker met iemand uit jouw eigen generatie.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Netwerk

Door samen te werken met Skip krijg je ook toegang tot zijn netwerk van experts.

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Stok Achter De Deur

Wanneer je afspraken maakt met Skip houdt hij je verantwoordelijk. Dit verhoogt de kans van slagen significant.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Sparringpartner

Naast de geplande coachingsmomenten kan je Skip altijd opbellen om belangrijke keuzes te bespreken.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Inzichten In Persoonlijke Groei

Geleerde lessen worden bijgehouden om hier in de toekomst rekening mee te houden.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Marketing En Sales Kennis

De doorsnee coach heeft geen inhoudelijk vakkennis over het groeien van jouw business online.

Icoon van een hoofd met praatwolkje

Skip’s Enthousiasme

Na elke sessie ga je geïnspireerd en gemotiveerd naar huis!

Ik wilde meer focus aanbrengen in mijn bedrijf. Bijvoorbeeld op welke diensten en doelgroep ik mij meer moest gaan richten. Om uiteindelijk mijn omzet te vergroten.

Skip denkt goed met je mee en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ondanks dat ik best een moeilijke case had kwamen we steeds een stapje verder. Skip werkt graag met modellen en we waren dan ook geregeld met post-its aan het plakken. Dit interactieve werkt fijn en houd je scherp.

Door de coaching heb ik mijn doelen weer helder, de uitvoering blijft een uitdaging maar ga hier zeker mee aan de slag. Ben jij ook een (jonge) ondernemer die tegen dingen aanloopt en graag hierover met iemand wil sparren? Of gecoached wil worden waarbij je ook echt concreet met vragen op papier aan de slag gaat? Dan zou ik het zeker in gesprek gaan met Skip!

Linda Koster

Eigenaar, Linda Koster Vormgeving

Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor het traject van Skip to Action. Wacht niet te lang.

Klaar om te groeien? Plan een gesprek in!

Stel je voor wat je kan bereiken op het moment dat je al 100% focus hebt op de zaken die er echt toe doen om jouw business te laten groeien.

Veelgestelde vragen
Wat is een kennismakingsgesprek?
In een kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Ik luister naar je vraagstuk en samen bepalen we wat ik voor jou kan betekenen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en is volledig vrijblijvend en gratis.
Hoeveel tijd investeer ik in coaching naast de coachgesprekken?
Je krijgt je eigen Google Drive map waar ik bestanden in plaats. Dat kan variëren van het invullen van vragenlijsten tot het oefenen met concrete en praktische opdrachten. Ook vind je hier alle aantekeningen terug.
Kan ik bellen of mailen als ik een vraagstuk heb?
Ja, uiteraard. Een goede vertrouwensband vind ik essentieel. Als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt ben ik er voor je. Bel, app of mail me gerust.
Waar vindt de coaching plaats?
Ik heb een kantoor met trainingsruimte op de Meester P.J. Troelstraweg 147A in Leeuwarden. Uiteraard kan ik ook op locatie komen
Heb ik gegarandeerd resultaat?
Ja en nee. Alles valt of staat met de bereidheid om te doen wat je moet doen. Als dat goed zit, dan heb je zeker resultaat.

“Als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in andermans plannen”

Remco Claassen

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌