Zet jij jezelf op één?

Met personal training en coaching vind je de weg naar persoonlijke groei. Start jouw transformatie vandaag!

Icoon van een hoofd met praatwolkje

5 sterren beoordeling

Icoon potlood meetlat

Professioneel en gediplomeerd

Icoon van een hoofd met een tandwiel

Snel een vrijblijvende kennismaking

Wat anderen over Skip zeggen

Google 5 sterren rating

Skip heeft mij geholpen met trainen en een klein beetje personal training voor business. Hij wist mij altijd aan te bieden wat ik echt nodig had! Een stevige training waar je echt even van bij moet komen, hele diverse training opdrachten, natuurlijk voeding en de puntjes op de i in de techniek!

Skip heeft mij tot nu toe met veel aandacht en stimulerende woorden door mijn groeiproces geholpen. Ook zelfs af en toe een motiverend woord of gifje via de app 🐯 Juist op de momenten toen alles even erg zwaar was.

Kortom Skip is Betrokken, professioneel en betrouwbaar! Ik zou hem absoluut aanraden!

Floris Vodegel

Adjunct-algemeendirecteur, Umagine Friesland BV

De afgelopen tijd PT van Skip gekregen en dat tilt het sporten wel echt naar een ander niveau. Vooraf leek PT me een beetje overkill voor het type sporter dat ik ben maar de workouts zijn gewoon veel effectiever. In mijn eentje rommel ik maar wat aan en met Skip heb je een plan waardoor je tot resultaten komt. Na iedere training ben ik fysiek gebroken en mentaal ververst. De sportschool gaat nooit mijn ”happy place” worden maar met Skip ram ik er in een uurtje maximale resultaten uit.

Rinze Bos

Subsidiespecialist, ConsultantBos

Toen ik bij Skip kwam ondervond ik er dagelijks last van dat IK niet op 1 stond en dit was op veel gebieden te merken. Het stond mijn groei behoorlijk in de weg. Skip heeft mij geholpen om te kijken wat ik hier zelf aan kan veranderen. Daarnaast heb ik met behulp van Skip mijn langetermijnvisie verder uitgewerkt. Dit helpt mij om op het pad te blijven dat ik zelf wil wanden. Bij problemen kijkt hij samen met jou wat jij kan doen en probeert de bal aan jouw voet te houden, want dan kan je het verschil maken. Elke young professional die bezig wil zijn om de winnende goal te kunnen gaan maken heeft baat bij een sessie met Skip!

Lars Veldman

Senior Assistent Accountant RA, Alfa Accountants en Adviseurs

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft.
Het betekent dat je weigert op te geven.

Skip van der Lande 

Skip van der Lande, oprichter van Skip to Action, heeft een passie voor het in hun kracht zetten van succesvolle individuen, zodat zij hun fysieke en mentale potentieel ten volle kunnen benutten. Door zijn eigen reis van zelfontdekking en het nastreven van extreme doelen, zoals droog trainen en boksen, biedt Skip maatwerk coaching in Friesland, gericht op persoonlijke groei, focus en consistentie. Hij helpt coachees hun eigen pad te volgen, met een balans tussen professioneel succes en persoonlijk welzijn.

Claim Your Success

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel? Stel je eens voor waar je over een half jaar kunt staan als je nu besluit te starten. Dit is hét moment omdat er nu tijd voor is. Het is nodig op te staan. Het is nodig dat je zegt: “Ik zet mezelf op de eerste plaats en streef naar een krachtige geest in een gezond lichaam.”

Klaar om te groeien? bel of app voor een eerste gratis gesprek!

+31 582 044 001

Of stuur een mailtje en plan je eerste gesprek in

info@skiptoaction.nl

Tot dan ☕

Afbeelding cover E-book

Ja, ik wil het E-book ontvangen!

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS het ebook 'Voedingsplan voor Resultaten in de Gym' direct in je inbox!

Bedankt! Check je inbox voor het ebook

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌