Over Skip

Enthousiasme! Dat is feedback die ik vraag terug krijg. In alles wat ik doe, ga ik er helemaal voor. Zo ook het ondervragen van mijn coachees. Ik ben benieuwd wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Samen op onderzoek uit, dat vind ik prachtig en geeft mij energie.

In 2019 besloot ik enthousiast: Geen concessies! Dat betekent dat ik alleen nog maar dingen doe die passen bij wie ik ben. Daarom heb ik gekozen voor de weg van mijn hart. Ik richt me op ondernemen en het coachen en trainen van mensen die grenzen willen verleggen. Na het afronden van een aantal coach opleidingen ben ik verliefd geworden op het coachvak.

Daarnaast zit ik niet stil. Ik houd van extreme doelen. Zo ging ik droog trainen(artikel) voor een fotoshoot en een bokswedstrijd vechten(video). Naast een sixpack heeft het me ook laten inzien hoe belangrijk voeding en sporten is.

De weg van het hart is trouwens niet de makkelijkste weg. Voor mij betekent dat focus en consistentie. Voor een ADHD’er best een uitdaging. Soms heb ik een stemmetje in mijn hoofd die wil dat ik voor de makkelijke weg ga. Ken je die? Ik luister dan niet. Behalve als het over pure chocolade gaat. Dan wel. De echte waarde zit op het langere termijn denken. Dat helpt me vasthouden aan mijn eigen pad en is ook kenmerkend voor mijn aanpak in de coachtrajecten. 

De praktijk is in het hart van Friesland gevestigd.  En trainen doen we in de loods op de Hemrik. Daar waar de coachee centraal staat. Waar we coach trajecten op maat maken. En waar we in onze kracht gaan staan.  Dat kan fysiek en mentaal. Dat gaat hand in hand. Van doelstelling naar resultaat. Daar draait het om!

NOBCO-coach

Een bord in de tuin zetten met ‘Ik ben coach’ kan iedereen. Om te coachen is het belangrijk om constant je bewustzijn te vergroten. Daarvoor zijn opleidingen een hulpmiddel. Zelf heb ik een opleiding beroepscoach gedaan. Mijn specialisme is de provocatieve style. Dat betekent uitdagen, in verbinding en met humor. Het leven is al zwaar genoeg 😉

Knokken Met Je Hart

Dit is mijn volledige gevecht tegen Henk Rensenbrink tijdens Knokken Met Je Hart. Drie rondes van 1,5 minuut vol spanning en actie. Nogmaals wil ik mijn sponsoren bedanken voor de steun die ik heb gekregen. In totaal heb ik bijna 4.000 euro opgehaald voor stichting Hartenkind. En als groep wel 125.000 euro. Dit ging al onze verwachtingen voorbij.

Hoe krijg je het lichaam van een jonge god?

Een goddelijk lichaam. Hier heb ik een jaar kei-hard voor gewerkt. Op feestjes opletten voor snacks. Restaurants vermijden. Elke week sta je weer de held uit te hangen in de sportschool. En elke ochtend ga je weer op die confronterende weegschaal staan. Denk jij dat jij het in je hebt?

Waar ga je voor vechten?

Mij sensei leerde me een waardevolle les. Hij zag dat de groep tijdens het sparren door de hele dojo heen liep. Hij stopte het sparren en sprak wijs; je kan wel achteruit lopen. Klopt, dan word je niet geraakt, maar de prijs die je moet betalen is dat je niet kan raken. Dus je moet in ‘de zone’ blijven. De zone is de plek waar je geraakt kan worden door trappen en stoten, maar ook de plek waar je ze uit kunt delen.

Skip to Action Podcasts

Dé jonge ondernemers podcast van het Noord-Nederland door Skip van der Lande. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van het groeien van je business. We zoomen in op het proces dat succesvolle ondernemers doormaken om tot hun business te komen. We bespreken ondernemerschap, mindset, opschalen, medewerkers en andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw business naar het volgende niveau kunt tillen.

mrt 28, 2024
podcast cover: Lonneke <strong>Eedens</strong> van <strong>PT in de Loods</strong> over HYROX, TRAINEN en UITDAGINGEN Skip met

LonnekeEedens

Lonneke Eedens van PT in de Loods over HYROX, TRAINEN en UITDAGINGEN. 6 april is het zover, Hyrox in de Ahoy Rotterdam. Dit doel is tegen mijnzelf. De training hier naartoe heb ik zelfstandig gedaan. Extra uitdaging want ik ben gewend om samen te trainen. Nu moet alle motivatie uit mijzelf komen. Om je mee te nemen in Hyrox heb ik met Lonneke een podcast opgenomen. Ze […] Beluister meer vanLonneke Eedens van PT in de Loods over HYROX, TRAINEN en UITDAGINGEN

feb 04, 2024
podcast cover: Bregje <strong>Bullen</strong> van <strong>ZoetZuur Kumpany</strong> over LEF, PROVOCALIEF en COACHEN Skip met

BregjeBullens

Bregje Bullen van ZoetZuur Kumpany over LEF, PROVOCALIEF en COACHEN. Terminale serieusheid, een serieus probleem! Denk hier eens goed over na. Wat vind ik leuk, grappig en bijzonder aan mezelf? Afgelopen jaar heb ik samen met Bregje deze podcast gemaakt. Omdat ik op dat moment niet bezig was met podcasten, bleef deze liggen. Toch vind ik de boodschap te waardevol om te laten liggen. We […] Beluister meer vanBregje Bullen van ZoetZuur Kumpany over LEF, PROVOCALIEF en COACHEN

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌