Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande. Ik begeleid young professionals met het waarmaken van hun ambities. Door het opstellen van doelstellingen krijgen ze inzicht in wat ze willen bereiken. En dat geeft rust in hun kop, geld op de bank en grip op de zaak.

Coaching is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de coronacrisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als coach.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word supergeïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers om deze passie te delen met deelnemers van mijn programma.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb meerdere NLP evenementen georganiseerd en bijgewoond. Daarnaast heb ik verschillende online trainingen gevolgd en veel boeken gelezen over persoonlijk leiderschap.

Recente Podcasts

Ga samen met Skip op zoek naar motivatie en inspiratie om meer uit het leven te halen. Als rasoptimist met een gezonde bak energie helpt Skip je te ontdekken welke zaken nu echt belangrijk zijn.

okt 18, 2020
podcast cover: Hoe de <strong>crisis</strong> me dichter bij mijn <strong>passie</strong> heeft gebracht Skip met

CoronaCrisis

Hoe de crisis me dichter bij mijn passie heeft gebracht. Eigen bedrijf starten? Daar zat ik dan na mijn eerste jaar werken voor een baas. De online marketingwereld was toch niet zo creatief als ik dacht. Dat was bovendien het moment dat ik de kans zag om te starten met ondernemen. Ik keek naar de banenmarkt en besefte dat voor een baas werken altijd nog […] Beluister meer vanHoe de crisis me dichter bij mijn passie heeft gebracht

jul 17, 2020
podcast cover: Erik <strong>Hauser</strong> en Skip <strong>van der Lande</strong> over de Millennial Generatie Skip met

ErikHauser

Erik Hauser en Skip van der Lande over de Millennial Generatie. Tegen welke generatieverschillen loop jij aan op de werkvloer? Voor de hedendaagse business Leader is het best lastig om te investeren in millennials. Want ja, na 2 of 3 jaar zijn de jobhoppers toch weer weg… Voor de millennials is ook wat te zeggen, want wie gaat er in deze tijd nog 20 jaar bij […] Beluister meer vanErik Hauser en Skip van der Lande over de Millennial Generatie

“The distance between your dreams and reality is called action”