Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande. Ik begeleid young professionals met het waarmaken van hun ambities. Door het opstellen van doelstellingen krijgen ze inzicht in wat ze willen bereiken. En dat geeft rust in hun kop, geld op de bank en grip op de zaak.

Coaching is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de coronacrisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als coach.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word supergeïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers om deze passie te delen met deelnemers van mijn programma.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb meerdere NLP evenementen georganiseerd en bijgewoond. Daarnaast heb ik verschillende online trainingen gevolgd en veel boeken gelezen over persoonlijk leiderschap.

Recente Podcasts

Ga samen met Skip op zoek naar motivatie en inspiratie om meer uit het leven te halen. Als rasoptimist met een gezonde bak energie helpt Skip je te ontdekken welke zaken nu echt belangrijk zijn.

apr 12, 2021
podcast cover: Erwin <strong>Manten</strong> van Pixl Skip met

ErwinManten

Erwin Manten van Pixl. Kies een pad en ga daar volledig voor 🎯 Zorg dat je duidelijk weet welke stappen je wil zetten. Zodra je een keuze hebt gemaakt ga daar vol voor. Het is verleidelijk om je te vergelijken met anderen, echter gaat dit je niet helpen. Kies een plek in de markt en ga daar vol voor. […] Beluister meer vanErwin Manten van Pixl

mrt 24, 2021
podcast cover: Milan van <strong>Bruggen</strong> van Pixelpillow Skip met

Milanvan Bruggen

Milan van Bruggen van Pixelpillow. Je bent gek als je een onderneming wilt starten met 2 andere vennoten?! Dat zeiden ze tegen Milan toen hij van 2 vennoten naar 3 ging. Je hoort het zelden dat een bedrijf 3 eigenaren heeft. Samen met Milan hebben we het over de voor- en nadelen. Eén voordeel, vertelde hij lachend, is dat hij […] Beluister meer vanMilan van Bruggen van Pixelpillow

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Mijn naam is Skip van der Lande, coach voor ondernemende young professionals. Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door mijn website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon verder kijken op de website als je dat liever doet.