Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande, stok achter de deur voor young professionals, Solopreneurs en ZZP’ers. Ik begeleid je om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen, wat zorgt voor meer rust en minder gedoe.

Professioneel sparringpartner is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de corona crisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of dat ik gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als professioneel sparringpartner.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word ik super geïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers dan deze passie te delen met partners met wie ik zaken doe.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb ik mijn certificaat in NLP. Ik ben constant aan het leren en ik blijf investeren in mijzelf. Daardoor heb ik veel online trainingen gevolgd en boeken gelezen over ondernemen, strategie, marketing, productiviteit en persoonlijk leiderschap.

Skip to Action Podcasts

Dé jonge ondernemers podcast van het Noord-Nederland door Skip van der Lande. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van het groeien van je business. We zoomen in op het process dat succesvolle ondernemers doormaken om tot hun business te komen. We bespreken ondernemerschap, mindset, opschalen, personeel en andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw business naar het volgende niveau kunt tillen.

nov 16, 2022
podcast cover: Niels <strong>Hoekstra</strong> van The Bakery over KANKER, ONDERNEMERSCHAP en SPORT Skip met

NielsHoekstra

Niels Hoekstra van The Bakery over KANKER, ONDERNEMERSCHAP en SPORT.   Je horecazaak 1 dag voor de lockdown openen en daarna kanker krijgen. Niels Hoekstra is ondernemer en heeft afgelopen jaar lymfklierkanker gehad. Dit had niemand kunnen voorzien. Daarnaast was zijn horecazaak 1 dag voor de lockdown. Hierdoor is hij met de grond gelijk gemaakt en heeft hij zichzelf weer opgebouwd. Inmiddels is hij schoon […] Beluister meer vanNiels Hoekstra van The Bakery over KANKER, ONDERNEMERSCHAP en SPORT

sep 28, 2022
podcast cover: Hoe krijg je het lichaam van een <strong>jonge god</strong>? Skip met

Skipvan der Lande

Hoe krijg je het lichaam van een jonge god?. Een goddelijk lichaam. Hier heb ik een jaar kei-hard voor gewerkt. Op feestjes opletten voor snacks. Restaurants vermijden. Elke week sta je weer de held uit te hangen in de sportschool. En elke ochtend ga je weer op die confronterende weegschaal staan. Denk jij dat jij het in je hebt? Moet dat nou?! Alles kan […] Beluister meer vanHoe krijg je het lichaam van een jonge god?

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌