Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande. Ik begeleid young professionals met het waarmaken van hun ambities. Door het opstellen van doelstellingen krijgen ze inzicht in wat ze willen bereiken. En dat geeft rust in hun kop, geld op de bank en grip op de zaak.

Coaching is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de coronacrisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als coach.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word supergeïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers om deze passie te delen met deelnemers van mijn programma.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb meerdere NLP evenementen georganiseerd en bijgewoond. Daarnaast heb ik verschillende online trainingen gevolgd en veel boeken gelezen over persoonlijk leiderschap.

Recente Podcasts

Ga samen met Skip op zoek naar motivatie en inspiratie om meer uit het leven te halen. Als rasoptimist met een gezonde bak energie helpt Skip je te ontdekken welke zaken nu echt belangrijk zijn.

mei 10, 2021
podcast cover: Jessica <strong>Roosenburg</strong> van Connection Company Skip met

Jessica Roosenburg

Jessica Roosenburg van Connection Company. Hoe moet je meer naar je lichaam luisteren?! In Nederland zijn we ontzettend goed om alles logisch te beredeneren. Toch kan iets ook gewoon niet goed voelen. Dan weet je eigenlijk wat je moet doen, maar je hoofd is in staat dit om te buigen met goede redenen en te rationaliseren, maar we hebben niet […] Beluister meer vanJessica Roosenburg van Connection Company

apr 29, 2021
podcast cover: Bouwinus <strong>Sikkes</strong> over zijn Burn-out Skip met

BouwinusSikkes

Bouwinus Sikkes over zijn Burn-out. Groter is niet altijd beter… Je kan namelijk ook gewoon een jaar dezelfde omzet draaien 🧭 De vraag is: wanneer is het genoeg? Gebrand op succes kan je het doel uit het oog verliezen. Waarom ben je ondernemer geworden? Veel ondernemers antwoorden met; vrijheid. Deze vrijheid ziet er in praktijk uit als elke week minstens […] Beluister meer vanBouwinus Sikkes over zijn Burn-out

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Mijn naam is Skip van der Lande, coach voor ondernemende young professionals. Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door mijn website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon verder kijken op de website als je dat liever doet.