Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande. Ik begeleid young professionals met het waarmaken van hun ambities. Door het opstellen van doelstellingen krijgen ze inzicht in wat ze willen bereiken. En dat geeft rust in hun kop, geld op de bank en grip op de zaak.

Coaching is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de coronacrisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als coach.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word supergeïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers om deze passie te delen met deelnemers van mijn programma.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb meerdere NLP evenementen georganiseerd en bijgewoond. Daarnaast heb ik verschillende online trainingen gevolgd en veel boeken gelezen over persoonlijk leiderschap.

Recente Podcasts

Ga samen met Skip op zoek naar motivatie en inspiratie om meer uit het leven te halen. Als rasoptimist met een gezonde bak energie helpt Skip je te ontdekken welke zaken nu echt belangrijk zijn.

jan 19, 2021
podcast cover: Met Mike <strong>Meijer</strong> in gesprek over Coaching en Mentorschap! Skip met

MikeMeijer

Met Mike Meijer in gesprek over Coaching en Mentorschap!. Wanneer ik over mentoren begin krijg ik vaak deze vraag: ‘Ik zou het fijn vinden een mentor te hebben, maar hoe vind ik die?’ Recentelijk ben ik van business geswitched en heb ik een grote verandering doorgemaakt. Een belangrijke katalysator is Erik Hauser mijn mentor. Drie tips om een mentor te vinden: Spreek met experts, […] Beluister meer vanMet Mike Meijer in gesprek over Coaching en Mentorschap!

jan 10, 2021
podcast cover: Haal het maximale eruit met de <strong>Hell Week</strong> Skip met

HellWeek

Haal het maximale eruit met de Hell Week. Zolang als dat ik met persoonlijk leiderschap bezig ben, is de Hell Week een belangrijke tool die ik gebruik. Het helpt om een week lang de beste versie van mijzelf te zijn en de weken erna bewust te zijn van mijn gewoontes. Inmiddels heb ik mijn vijfde Hell Week volbracht en is het een vast […] Beluister meer vanHaal het maximale eruit met de Hell Week

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Mijn naam is Skip van der Lande, coach voor ondernemende young professionals. Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door mijn website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon verder kijken op de website als je dat lieverd doet.