Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande, stok achter de deur voor young professionals, Solopreneurs en ZZP’ers. Ik begeleid je om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen, wat zorgt voor meer rust en minder gedoe.

Professioneel sparringpartner is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de corona crisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of dat ik gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als professioneel sparringpartner.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word ik super geïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers dan deze passie te delen met partners met wie ik zaken doe.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb ik mijn certificaat in NLP. Ik ben constant aan het leren en ik blijf investeren in mijzelf. Daardoor heb ik veel online trainingen gevolgd en boeken gelezen over ondernemen, strategie, marketing, productiviteit en persoonlijk leiderschap.

Skip to Action Podcasts

Dé jonge ondernemers podcast van het Noord-Nederland door Skip van der Lande. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van het groeien van je business. We zoomen in op het process dat succesvolle ondernemers doormaken om tot hun business te komen. We bespreken ondernemerschap, mindset, opschalen, personeel en andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw business naar het volgende niveau kunt tillen.

okt 05, 2021
podcast cover: Alexander <strong>Heine</strong> en Elyon <strong>Kingishi</strong> van Ondernemersgeest Skip met

Alexander &Elyon

Alexander Heine en Elyon Kingishi van Ondernemersgeest. Hoe kan je relaxt je onderneming runnen? 🧐✌ Aan wie kan ik dat beter vragen dan de Relaxte Ondernemer? In deze podcast vertelt Alexander Heine hoe hij zichzelf buiten zijn organisatie zet. Manager uren zijn duur en kan je niet direct facturen aan de klant. Toch zegt Alex dat het juist verstandig is om dat […] Beluister meer vanAlexander Heine en Elyon Kingishi van Ondernemersgeest

sep 14, 2021
podcast cover: Mirko <strong>Zečević</strong> van BRADAS Skip met

MirkoZečević

Mirko Zečević van BRADAS. Een verhaal waar ik zelf even stil van werd. Die kom je niet vaak tegen, ik ratel maar door, haha. Deze keer heb ik Mirko Zečević van BRADAS in de show. Een echte verhalenverteller. Hij vertelt over de periode dat hij op 6-jarige leeftijd naar Nederland is gekomen en hoe zijn vader hem drie ijzersterke […] Beluister meer vanMirko Zečević van BRADAS

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌