Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande, stok achter de deur voor young professionals, Solopreneurs en ZZP’ers. Ik begeleid je om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen, wat zorgt voor meer rust en minder gedoe.

Professioneel sparringpartner is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de corona crisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of dat ik gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als professioneel sparringpartner.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word ik super geïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers dan deze passie te delen met partners met wie ik zaken doe.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb ik mijn certificaat in NLP. Ik ben constant aan het leren en ik blijf investeren in mijzelf. Daardoor heb ik veel online trainingen gevolgd en boeken gelezen over ondernemen, strategie, marketing, productiviteit en persoonlijk leiderschap.

Skip to Action Podcasts

Dé jonge ondernemers podcast van het Noord-Nederland door Skip van der Lande. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van het groeien van je business. We zoomen in op het process dat succesvolle ondernemers doormaken om tot hun business te komen. We bespreken ondernemerschap, mindset, opschalen, personeel en andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw business naar het volgende niveau kunt tillen.

aug 11, 2022
podcast cover: Chris <strong>Wenker</strong> & Skip van Boss Weekend over SIXPACKS, VOEDING en VITALITEIT Skip met

ChrisWenker

Chris Wenker & Skip van Boss Weekend over SIXPACKS, VOEDING en VITALITEIT.   Als je een waarom hebt kan je elke hoe weerstaan. Skip is bezig met droogtrainen en deelt zijn verhaal en uitdagingen die hij tegenkomt. Hierin zijn verschillende fases belangrijk. Toch heeft Chris daar wel een andere kijk op vanuit zijn expertise. Het bijhouden van calorieën bijvoorbeeld draagt bij aan bewustwording, maar vertelt niks over […] Beluister meer vanChris Wenker & Skip van Boss Weekend over SIXPACKS, VOEDING en VITALITEIT

jul 25, 2022
podcast cover: Bouke <strong>de Boer</strong> van NTI NLP over ZINGEVING, BEWUSTWORDING en NLP Skip met

Boukede Boer

Bouke de Boer van NTI NLP over ZINGEVING, BEWUSTWORDING en NLP.   Samen met Bouke de Boer ga ik in gesprek over de zin van het leven. Een zwaar onderwerp, maar we proberen het niet te serieus te maken. In deze podcast wil ik het met Bouke hebben over het boek De Nieuwe Aarde van Eckhart Tolle. We bespreken het gedachtegoed en geven toepasbare tips om […] Beluister meer vanBouke de Boer van NTI NLP over ZINGEVING, BEWUSTWORDING en NLP

“The distance between your dreams and reality is called action”

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌