Over Skip

Mijn naam is Skip van der Lande, stok achter de deur voor young professionals, Solopreneurs en ZZP’ers. Ik begeleid je om het maximale uit jezelf en je onderneming te halen, wat zorgt voor meer rust en minder gedoe.

Professioneel sparringpartner is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar geluk. Ik had een tof kantoor in de binnenstad en keek uit de op de lege straten van Leeuwarden toen de corona crisis inkickte. Ook ik was 80% van mijn omzet verloren. Een waardevol reflectiemoment om te onderzoeken of dat wat ik deed mij gelukkig maakte of dat ik gewoon achter het geld aan ging. Dat laatste was het geval. Gelukkig maakte dit me wel financieel gezond en ik besloot mijzelf te ontwikkelen als professioneel sparringpartner.

Zelf ben ik een persoonlijk leiderschap junky en word ik super geïnspireerd door nieuwe inzichten in mijn eigen leven. Ik heb een voorliefde voor modellen en canvassen en maak hier dankbaar gebruik van om situaties in kaart te brengen. Alles wat ik lees, test ik in de praktijk en voor mij is er niets mooiers dan deze passie te delen met partners met wie ik zaken doe.

Zelf ben ik opgeleid door een ervaren ondernemerscoach en heb ik mijn certificaat in NLP. Ik ben constant aan het leren en ik blijf investeren in mijzelf. Daardoor heb ik veel online trainingen gevolgd en boeken gelezen over ondernemen, strategie, marketing, productiviteit en persoonlijk leiderschap.

Skip to Action Podcasts

Dé jonge ondernemers podcast van het Noord-Nederland door Skip van der Lande. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van het groeien van je business. We zoomen in op het process dat succesvolle ondernemers doormaken om tot hun business te komen. We bespreken ondernemerschap, mindset, opschalen, personeel en andere onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw business naar het volgende niveau kunt tillen.

aug 31, 2021
podcast cover: Annemieke & Martijn van <strong>Gauris</strong> Skip met

Annemieke & Martijn

Annemieke & Martijn van Gauris. Binnen drie jaar beursgenoteerd?! Annemieke & Martijn kregen het voor elkaar met hun bedrijf Gauris. Letterlijk vanaf de keukentafel begonnen en inmiddels internationaal. Annemieke zegt: “Gewoon begonnen met een laptop en telefoon”. In de aflevering gaan we het hebben over: Hoe moet je doelen stellen? Hoe ga je om met groeipijn? Hoe om te gaan […] Beluister meer vanAnnemieke & Martijn van Gauris

mei 10, 2021
podcast cover: Jessica <strong>Roosenburg</strong> van Connection Company Skip met

Jessica Roosenburg

Jessica Roosenburg van Connection Company. Hoe moet je meer naar je lichaam luisteren?! In Nederland zijn we ontzettend goed om alles logisch te beredeneren. Toch kan iets ook gewoon niet goed voelen. Dan weet je eigenlijk wat je moet doen, maar je hoofd is in staat dit om te buigen met goede redenen en te rationaliseren, maar we hebben niet […] Beluister meer vanJessica Roosenburg van Connection Company

“The distance between your dreams and reality is called action”

Skip van der lande Claim your Succes!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

Altijd op de hoogte als er een nieuwe podcast online staat? Ik ga voor jou op zoek naar de meest inspirerende en waardevolle verhalen.

Jij staat op de lijst!

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌