Transparante huisstijl elementen

Jan-Willem de Vries van Yelgo over Young Professionals

nov 15, 2019

Young Professionals werken op een andere manier dan de oudere garde. Termen als “quarterlife crisis” komen de afgelopen jaren steeds vaker voorbij. Er is veel keuze en committeren kan daardoor lastig zijn.

Deze nieuwe tijden vragen ook een nieuwe aanpak. Opdrachtgevers en opdrachtnemers moeten op een andere manier samenwerken. Yelgo helpt daarmee en brengt deze partijen dichten bij elkaar zodat ze elkaar begrijpen.

Jan-Willem de Vries

Hij is medeoprichter van van Yelgo een detacheerder voor opgeleide professionals. Met een sterke focus op online samenwerken. Jan-Willem en zijn team helpen ondernemers om de digitale transitie te maken en deze professionals in huis te nemen.

Aan de kant van professionals helpt Yelgo met coaching. Samen kijken ze naar persoonlijke doelen en hoe deze behaald kunnen worden.

Quarterlife crises

Er is een grote groep young professionals die op de markt komen en niet de aansluiting vinden die ze dachten te vinden. Heel duidelijk is dit te zien bij studenten van communicatie.
De markt is op zoek naar communicatieprofessionals en er studeren veel studenten af van deze opleiding. Toch blijkt er iets niet helemaal goed te gaan met de verwachtingen van de studenten. Het is daarom onmisbaar om veel te experimenteren!

Management team(MT)

Ook in de boardrooms gaat het niet altijd helemaal zoals we zouden willen en merken we een generatiekloof. Young professionals die net afgestudeerd zijn komen borden vol energie en goede ideeën van de opleiding af en verwachten meteen het verschil te kunnen gaan maken voor een bedrijf. Helaas wordt dit niet altijd met open armen ontvangen. Het MT verwacht dat een nieuwe werknemer eerst zichzelf bewijst of een trackrecord heeft voordat hij of zij recht van spreken heeft.

Growth mindset

Hoe behoed je jezelf ervan dat dit jou overkomt? Begin met het ontwikkelen van een growth mindset. Om deze mindset te adopteren is het belangrijk om je open en kwetsbaar op te stellen. Maar ook dat je actie gaat ondernemen. Dat is noodzakelijk omdat we in nederland zijn er goed in zijn om er over te blijven praten. Wordt geen “wantrepreneur” zoals Sebasitaan Hooft vertelt in zijn podcast

Personal branding

Zet jezelf als merk op de markt en laat je omgeving zien waar je goed in bent. Ga hetgeen wat je graag wilt worden ook gewoon doen. Ook als je niet weet waar je moet beginnen. Wanneer je ergens start krijg je inzichten hoe je iets de volgende keer beter effectiever kan doen. Wanneer er niets gebeurt ben je zelf vaak de belemmerende factor. Ga buiten je comfortzone en begin vandaag.

Hoe begin je dan vandaag?

Zelf geef ik een voorbeeld in het interview over een nieuw project dat ik kort geleden ben gestart. Ik wil een nieuwe podcast starten, de To Action Podcast. In deze podcast vertelt ik kort en bondig over de uitdagingen die ik tegenkom als ondernemer. Mijn minimal viable product(MVP) was een kort audiofragment dat ik aan mijn vriendin liet horen. Dat was mijn eerste feedback. Met deze feedback heb ik een nieuwe opname gemaakt en samen met een feedback formulier naar 10 vrienden gestuurd. De volgende zal voor het grote publiek lanceren. Zou je het leuk vinden om deze te ontvangen? Stuur me een berichtje en hij komt je kant op.

Skip to action podcast

Uiteraard gaan we in de podcast dieper in op de materie en is het weer een waardevolle aflevering. Je kan de podcast nu luisteren via 12 kanalen! Hier is het overzicht, veel plezier en laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Beluister of deel deze postcast:Gerelateerde Artikelen

okt 05, 2021
podcast cover: Alexander <strong>Heine</strong> en Elyon <strong>Kingishi</strong> van Ondernemersgeest Skip met

Alexander &Elyon

Alexander Heine en Elyon Kingishi van Ondernemersgeest. Hoe kan je relaxt je onderneming runnen? 🧐✌ Aan wie kan ik dat beter vragen dan de Relaxte Ondernemer? In deze podcast vertelt Alexander Heine hoe hij zichzelf buiten zijn organisatie zet. Manager uren zijn duur en kan je niet direct facturen aan de klant. Toch zegt Alex dat het juist verstandig is om dat […] Beluister meer vanAlexander Heine en Elyon Kingishi van Ondernemersgeest

sep 14, 2021
podcast cover: Mirko <strong>Zečević</strong> van BRADAS Skip met

MirkoZečević

Mirko Zečević van BRADAS. Een verhaal waar ik zelf even stil van werd. Die kom je niet vaak tegen, ik ratel maar door, haha. Deze keer heb ik Mirko Zečević van BRADAS in de show. Een echte verhalenverteller. Hij vertelt over de periode dat hij op 6-jarige leeftijd naar Nederland is gekomen en hoe zijn vader hem drie ijzersterke […] Beluister meer vanMirko Zečević van BRADAS

Chat openen
Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door de website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden. 😁✌