Transparante huisstijl elementen

Privacyverklaring

mei 28, 2018

Skip to Action, gevestigd aan Tuinen 1BV, 8911 KB, te Leeuwarden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.skiptoaction.nl Tuinen 1BV, 8911KB, Leeuwarden +31634501957

Skip van der Lande is de Functionaris Gegevensbescherming van Skip to Action. Hij is te bereiken via Info@skiptoaction.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Skip to Action verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Info@skiptoaction.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Skip to Action verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Geautomatiseerde besluitvorming
Skip to Action neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Skip to Action) tussen zit. Skip to Action gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Activecampaign wordt gebruikt om e-mailadressen te verzamelen en de nieuwsbrief te versturen. Tevens worden met behulp van Activecampaign marketing automatisering gebruikt voor het verspreiden van content. Dit is van belang om automatisch mails te versturen voor het functioneren van Skip to Action.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Skip to Action bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Je e-mailadres wordt opgeslagen tot het betreffende persoon aangeeft de gegevens te willen verwijderen. Dit is gemakkelijk de doen op het moment dat je een email van Skip to Action ontvangt.

Delen van persoonsgegevens met derden
Skip to Action deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Skip to Action blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Skip to Action jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Naam: Categorie: Doel
TransIP Webhosting Hier wordt de website van Skip to Action ondergebracht.
Activecampaign Marketing CRM Alle email formulieren zijn gekoppeld met deze dienst om zo mails te kunnen versturen op het moment dat hier een aanvraag voor wordt gedaan.
Google Zoekmachine Om inzicht te verschaffen in het gedrag van de gebruikers maakt Skip to Action gebruik van Google Analytics.
Facebook Social Media Om inzicht te verschaffen in het gedrag van de gebruikers maakt Skip to Action gebruik van Facebook Business.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Skip to Action gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Skip to Action gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Info@skiptoaction.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Skip to Action zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Skip to Action wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Skip to Action neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Info@skiptoaction.n

Skip to action podcast

Uiteraard gaan we in de podcast dieper in op de materie en is het weer een waardevolle aflevering. Je kan de podcast nu luisteren via 12 kanalen! Hier is het overzicht, veel plezier en laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Beluister of deel deze postcast:

Gerelateerde Artikelen

jan 19, 2021
podcast cover: Met Mike <strong>Meijer</strong> in gesprek over Coaching en Mentorschap! Skip met

MikeMeijer

Met Mike Meijer in gesprek over Coaching en Mentorschap!. Wanneer ik over mentoren begin krijg ik vaak deze vraag: ‘Ik zou het fijn vinden een mentor te hebben, maar hoe vind ik die?’ Recentelijk ben ik van business geswitched en heb ik een grote verandering doorgemaakt. Een belangrijke katalysator is Erik Hauser mijn mentor. Drie tips om een mentor te vinden: Spreek met experts, […] Beluister meer vanMet Mike Meijer in gesprek over Coaching en Mentorschap!

jan 10, 2021
podcast cover: Haal het maximale eruit met de <strong>Hell Week</strong> Skip met

HellWeek

Haal het maximale eruit met de Hell Week. Zolang als dat ik met persoonlijk leiderschap bezig ben, is de Hell Week een belangrijke tool die ik gebruik. Het helpt om een week lang de beste versie van mijzelf te zijn en de weken erna bewust te zijn van mijn gewoontes. Inmiddels heb ik mijn vijfde Hell Week volbracht en is het een vast […] Beluister meer vanHaal het maximale eruit met de Hell Week

Chat openen
Mijn naam is Skip van der Lande, coach voor ondernemende young professionals. Als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn door mijn website stuur mij dan een Whatsapp bericht via deze plug-in en ik zal je vragen beantwoorden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon verder kijken op de website als je dat lieverd doet.